2013 m. balandžio 29 d., pirmadienis

Krevetės sviesto padaže

Paprastas, bet be galo aromatingas ir sotus receptas. Rekomenduoju išbandyti!


Reikės:

1 kg karališkų krevečių
70 g sviesto
skiltelės česnako
Pagal skonį:
   druskos
   pipirų
   šalavijų
   rozmarino
   mairūno
( ar kitokių savo mėgstamų prieskonių )

Pradėkim:

Pirmiausiai apverdam krevetes ( tai užtrunka vos kelias minutes ), nulukštenam kiautelius. Keptuvėje išlydome sviestą ir pakepinam susmulkintą česnaką. Sudedam krevetes, pagardinam prieskoniais ir kelias minutes leidžiam pasitroškinti ant silpnos ugnies ( svarbiausiai neperkepkite, per ilgai buvusios aukštoje temperatūroje krevetės taps guminės ) Garnyrui puikiai tinka ryžiai. Štai ir viskas. Linkiu skanaus!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą